dinkey winkey steenwijk

Steenwijk - Helmar & Angenita van Dinkey Winkey Baby & Tiener uit Steenwijk vieren hun 12,5 jarig bestaan en willen dit graag met iedereen vieren.

Bij het bedrijf aan de Lange Baan 27C in Steenwijk krijgt u tot het eind van het jaar een extra waardebon t.w.v. 100 euro aan accessoires bij aanschaf van een kinderwagen van de merken Joolz, Mutsy Igo en Bugaboo. Ook lopen de aanbiedingen in de shop op tot wel 50% korting.

Helmar vertelt: "Je kunt bij ons terecht voor buggy’s, baby en tienerkamers van een losse kast, bed of bureau voor de geleerde tieners. Ook hebben wij aankleding van de merken Koeka, Baby’s Only en de leuke kleertjes van Feetje. Eigenlijk kun je bij ons voor alles terecht van babyverzorging tot eindeloos speelplezier. Steeds meer van ons assortiment is online te vinden en breidt zich sterk uit."

In de gezellige en overzichtelijke winkel is sinds kort een ruimte gecreëerd waar houten speelgoed centraal staat. Van loopfietsjes tot gereedschap, van takelwagens tot een muziekinstumenten. Een compleet overzicht vindt u ook op de website.

"Op het gebied van babyfoons hebben wij ons gespecialiseerd in het merk Luvion, wat garant staat voor kwaliteit", legt Angenita uit. "Bij de tienerbedden van Bopita doen wij een matras met 50% korting. De bedden, bureaus, kasten, dekbedden, dekbedovertrekken, matrassen, bureaustoelen staan boven in de showroom opgesteld."

Dinkey Winkey Baby & Tiener staat bekend om haar scherpe prijzen, vaak de allergoedkoopste! Tijdens kerst is het bedrijf extra geopend op alle dagen behalve de woensdag op afspraak.

Meer informatie vindt u op de website en de Facebookpagina van Dinkey Winkey.

(foto: Dinkey Winkey Baby & Tiener)


qlform

{emailcloak=off}