rosita den haag

Den Haag - Steeds meer vrouwen ondergaan met veel succes een keratine behandeling, maar door een gebrek aan informatie is er toch nog een grote groep vrouwen die hier nog wat sceptisch tegenover staat. Reden voor Dominicaanse kapster Rosita, eigenaresse van Internationale Kapsalon Rosita, om nader uit te leggen wat een keratine behandeling inhoudt.

"Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar."

De keratine behandeling van Internationale Kapsalon Rosita verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel en werkt bovendien niet alleen bij mensen met kroeshaar.

"Bij deze keratine behandeling die een paar uur duurt, wordt het eiwit Keratine, dat voorkomt in het menselijk lichaam (bijvoorbeeld in de nagels, huid en haren), aangebracht op het haar. De keratine trekt tijdens de behandeling door tot de kern van het haar waardoor het sterker, glanzender, soepeler, gezonder en tevens steiler wordt", aldus Rosita.

"Haar dat met de keratine is behandeld kan gewoon worden geverfd of worden voorzien van highlights. Deze keratine is formaldehyde vrij, heeft effect op het haar tot 6 maanden na het aanbrengen en de stylingtijd van het haar wordt in veel gevallen gereduceerd tot wel 20%."

Op de Facebookpagina van de kapsalon aan het Spui komt u veel foto’s tegen van klanten die met succes deze behandeling hebben ondergaan. Ook vindt u er foto’s van het resultaat 'voor & na' de keratine behandeling.

Uiteraard kunt u bij Internationale Kapsalon Rosita ook terecht voor alle andere behandelingen, zoals verven, straighten en het zetten van haar-extensions. Tevens beschikt de salon over een Latijnse stijl manicure en pedicure service en is er zelfs in de nabije toekomst een professionele visagiste. Tegelijkertijd kunt u kado’s sparen met het populaire spaarprogamma Doddledays.

Rosita, die inmiddels al 34 jaar in het kappersvak zit, nodigt u van harte uit om al uw vragen over de keratine behandelingen persoonlijk te komen stellen. Een lekker bakje koffie staat klaar. U vindt de kapsalon aan het Spui 221 in het centrum van Den Haag. Bellen kan ook via 070-5147447 of via de Facebookpagina ‘Rosita Peluqera’.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)

keratine voor   keratine na
Voor   Na