bakkerbart paintdiscount meppel

Meppel - Omdat de meeste mensen tijdens de december feestmaand vooral bezig zijn met cadeautjes en eten, zocht Paintdiscount.nl een passende attentie voor al haar klanten in deze periode. Iedereen die gaat schilderen of behangen ontvangt vanaf 1 december van Paintdiscount.nl een kopje koffie met een amandelstaaf bij Bakker Bart Meppel.

Voor de mensen die rond de feestdagen nog graag hun huis willen aanpakken, de verkoop van hun woning willen bevorderen of hun nieuwe woning willen voorzien van een eigen stijl ligt een waardebon te wachten. Voorwaarde is een minimale besteding van 20 euro in de winkel aan de Hugo de Grootstraat in Meppel.

Paintdiscount.nl kent inmiddels een grote klantenkring met particuliere en bedrijfsmatige klanten uit de wijde omtrek. Het bedrijf vierde afgelopen zomer alweer haar 21-jarig bestaan en is toonaangevend op verf- en behang gebied in Meppel en ver daarbuiten. "Iedere veeleisende particulier en professional slaagt bij ons", aldus Maurice van den Hoogen.

De waardebon voor een amandelstaaf en een heerlijke kop koffie is te verzilveren bij Bakker Bart aan de Hoofdstraat 56 in Meppel. De actie loopt tot 24 december, de waardebonnen zijn in te wisselen tot 31 december 2016.

(foto: Paintdiscount.nl)