de vries hofstede steenwijk

Steenwijk - De Vries Tuin en Park is al meer dan tien jaar actief in Steenwijk in de verkoop en onderhoud van tuin- en parkmachines. Vijf jaar geleden verhuisde het bedrijf naar de spiksplinternieuwe locatie aan de Lange Baan 27D.

Hier had Jeroen de Vries een ruime showroom annex werkplaats en op de bovenverdieping een ruim magazijn tot zijn beschikking. Maar zoals overal, is ook de markt van bos- en tuinmachines volop in beweging. "Met name de toename van het productaanbod en de daarmee gepaard gaande werkzaamheden vragen voortdurend om opleiding bij dealers", vertelt Jeroen. "Ook de forse opmars van de robotmaaiers vraagt om ervaren monteurs. Eveneens signaleren we een sterke toename in de nieuwe accugereedschappen".

Samenwerking
Om bij te blijven en om zijn klanten ook in de toekomst adequaat te kunnen blijven bedienen met een goede service, besloot Jeroen een intensieve samenwerking aan te gaan met Jan Hofstede van Hofstede Bos & Tuin in Staphorst. Dit bedrijf van Jan Hofstede bestaat ruim 50 jaar en heeft veel ervaring met bos- en tuinmachines.

Er is nu een nieuwe VOF en de naam is veranderd in De Vries Hofstede Bos en Tuin. Het adres en telefoonnummer blijven ongewijzigd. Jeroen de Vries geeft samen met Jan Hofstede leiding aan deze nieuwe onderneming, waarbij Jeroen het aanspreekpunt in Steenwijk blijft. Daarnaast versterkt Martijn Boxum als ervaren monteur de organisatie enkele dagen per week, waardoor de service nog meer verbeterd is.

De Vries Hofstede Bos en Tuin is sinds dit voorjaar ook Gouden Dealer van Husqvarna. Dit heeft als belangrijke voordelen dat het assortiment verruimd is en de beschikbaarheid aanzienlijk toeneemt. Alle reden om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde showroom. Meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina en website van De Vries Hofstede Bos en Tuin.

(foto: binnenstadnieuws.nl)