Kapsalon Rosita Den Haag

Den Haag - Eén september jl is het al weer een jaar geleden dat Internationale Kapsalon Rosita haar deuren opende in het centrum van Den Haag. Rosita is begonnen als eerste Dominicaanse kapster in Den Haag en is mede door haar 34 jaar ervaring en levensmotto 'mijn werk is mijn hobby' uitgegroeid tot een begrip in de kappersbranche.

De salon is gespecialiseerd in haar van mensen uit b.v het Caribisch gebied, u kunt er terecht voor knippen, verven, staighten, aanbrengen van hairextensions en Keratine behandelingen. Haar keratine behandeling is zo succesvol dat de klanten uit alle delen van het land naar Den Haag afreizen en haar al de titel 'de Keratine Specialist van de Randstad' toekennen.

Ook bent u bij Rosita aan het juiste adres voor natuurlijk Virgen haar van zeer goede kwaliteit. De kapsalon werkt uiteraard met en verkoopt ook producten uit de Dominicaanse Republiek van topkwaliteit. "Voor de feestdagen of verjaardagen zijn er kadobonnen vanaf 20 euro verkrijgbaar. Leuk om te geven en te krijgen", aldus Rosita.

In de kapsalon aan het Spui 221 is ook een pedicuresalon gevestigd. Het is ook mogelijk om op Latijnse stijl een pedicure en manicure te nemen. Deze zijn zelfs gratis te verdienen met het Doddledays spaarprogramma.

De openingstijden zijn ruim, namelijk van maandag tot zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Afspraken worden vaak gemaakt via 070-5147447, Whatsapp 06-51687769 en eventueel via de Facebookpagina waar ook veel foto's te vinden zijn van het resultaat van de behandelingen en waar tevens de reacties van klanten te lezen zijn.

Rosita nodigt u graag uit om eens een bezoek te brengen aan haar salon in het centrum van Den Haag op een steenworp afstand van het Stadhuis en Den Haag Centraal Station voor een lekker kopje koffie en geeft indien nodig antwoord op al uw haarvragen. Niet voor niets is de slogan van het jonge bedrijf: 'Met Rosita als uw Kapster komt u goed voor de dag !!!!'.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)