Modeweek Elja Mode - Nautic Blue

Steenwijk - Elja Mode en Nautic Blue aan de Woldpromenade in Steenwijk organiseren van 5 tot en met 10 september een modeweek. Het thema van de modeweek is 'Vier de herfst'.

Op dinsdag 6 september en woensdag 7 september kunt u genieten van doorlopende modepresentaties onder het genot van een hapje en een drankje. Donderdag 8 september wordt u uitgebreid voorgelicht door Euronics Oosterhof over wasbahandeling van kleding.

Elja Mode is een damesmodezaak voor de moderne en zelfbewuste vrouw in Steenwijk en omgeving. De collectie omvat mode voor zowel moeder als dochter van bekende merken als Gerry Weber, Gelco, Expresso, Opus, Roberto Sarto, Tom Tailor, Taifun, Another Women en Geisha.

Nautic Blue Casual Men's Women's Wear is een kledingwinkel in de betere sports- en leisurewear voor zowel mannen als vrouwen. U vindt er een groot assortiment kwaliteitskleding met topmerken zoals: Dockers, Gaastra, Mustang, New Zealand Auckland, Park Lane, HV Polo, Blue Industry, Van Santen & Van Santen, 'L Argentina, MAC, Cavallaro en Tom Tailor

De hele week ontvangt u een leuke attentie en de beide bedrijven hebben een weekaanbieding: Elja Mode Vestjasjes van 79,95 voor 69 euro en Nautic Blue diverse hemden van 79,95 voor 69 euro.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)