terStal blog

Almelo - Op donderdag 28 juli 2016 heeft terStal familiemode in Almelo een splinternieuw blog platform gelanceerd, www.terstalblog.nl. Het blog staat sinds kort online en zal inspiratie bieden in diverse thema’s. Hierbij kan gedacht worden aan mode, lifestyle, eten, sporten en nog veel meer! De artikelen zullen vooral betrekking hebben op het dagelijkse leven, maar zitten daarnaast ook boordevol tips, DIY’s en ervaringen. Uiteraard zal het blog ook ruimte bieden voor artikelen omtrent de nieuwste feiten en weetjes over terStal en haar collecties.

terStal familiemode werkt voor het nieuwe blog samen met diverse bloggers vanuit heel Nederland. De bloggers hebben ieder hun eigen interesses en expertises waarover zij schrijven. Ook zullen medewerkers van terStal op het blog van zich laten horen.

terStal familiemode bestaat sinds 1902 en verkoopt kleding voor het hele gezin. Met ruim 200 winkels door heel Nederland en een webshop is er altijd een terStal winkel in de buurt en is terStal familiemode 24 uur per dag online bereikbaar voor openingstijden van de winkels, bestellingen en informatie over de collectie. De uitgebreide collectie wisselt snel en daardoor heeft terStal altijd de laatste modetrends in huis. Naast een eigen modecollectie heeft terStal ook een uitgebreid assortiment basics, accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode.

Foto: terStalblog.nl