GMD Fashion Steenwijk

Steenwijk - Ook bij GMD-Fashion stroomt de nieuwe najaarscollectie binnen.

GMD-Fashion brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In de winkel aan de Korte Woldpromenade 19 te Steenwijk (naast Juwelier Visser) vindt u kleding in de maten 42 t/m 60 van oa. de merken Sybel+, Adia en X-two.

De najaarscollectie van Adia bevat prachtige nieuwe jeans/legging en geweldige tops/shirts. X-two komt dit najaar met schitterende winterjassen, shirts, jurken etc. "Ook Sybel+ heeft een spetterende nieuwe collectie, waaronder ook weer de welbekende leatherlook vesten/jassen", vertelt eigenaresse Dorethé Huiberts.

"Ik heb zelf kledingmaat 54 en ik weet hoe moeilijk het kan zijn om leuke kleding te vinden die ook nog betaalbaar is", zegt Dorethé. "Vorig jaar juli ben ik begonnen met GMD Fashion en gelukkig weten steeds meer dames ons te vinden. Het aanbod van kleding is ruimschoots verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden."

Dorethé nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen aan de Korte Woldpromenade 19 te Steenwijk. Als leuke extra is er ook nog eens 50% korting op alles uit de zomercollectie. Op de website van GMD-Fashion vindt u meer informatie.

Foto: GMD-Fashion