Fedoki Feestwinkelspeciaalzaak Meppel

Meppel - Feestwinkel Fedoki in Meppel heeft haar assortiment van verkleedkleding voor kinderen fors uitgebreid. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte zijn bijna 100 verschillende soorten verkleedkostuums te vinden.

Eigenaresse Jenneke de Boer vertelt: "Steeds vaker kregen we vraag naar bijzondere en kwalitatief goede kinderverkleedkleding. Tijdens de verbouwing van de winkel hebben we bewust ruimte gemaakt voor een speciale afdeling hiervoor. Daardoor hebben we nu een groot assortiment met verschillende maten".

Het bedrijf aan de Woldstraat 20 heeft sinds de verhuizing naar de overkant een ware metamorfose ondergaan en is inmiddels een feestwinkel speciaalzaak. U kunt u er het hele jaar terecht voor de meest uiteenlopende feestartikelen. Ook maakt het Meppeler bedrijf ballonnenzuilen voor iedere gelegenheid, is het gespecialiseerd in leeftijdsgerichte artikelen en bent u er aan het juiste adres voor allerlei themafeesten zoals: Carnaval, Toppers, Hawaii, Maffia, Halloween, Oktoberfest, Sinterklaas en Kerst.

Sinds vorige maand heeft Fedoki ook een nieuwe website "Meer dan 1.800 artikelen zijn nu eenvoudig te bekijken en te bestellen" aldus Jenneke. De site heeft een fris nieuw uiterlijk en is op alle apparaten zoals een tablet of telefoon goed leesbaar. De site is te vinden op www.fedoki.nl.

Verkleedkleding kinderen Fedoki