hans anders meppel

Meppel - Optiekketen Hans Anders opende in Meppel op zaterdag 9 november jl. opnieuw haar deuren. De drukbezochte winkel is volledig verbouwd. Klanten worden ontvangen in een ruime winkel voorzien van een vernieuwde inrichting. De frisse uitstraling van het nieuwe winkelinterieur is van deze tijd. In de winkel kunnen klanten al jaren terecht voor hun brilmonturen, brilglazen, contactlenzen en gehooroplossingen. Klanten rekenen op deskundig advies om optimaal te zien en horen.

Met het nieuwe interieur is er ruimte voor Hans Anders om de collectie merkmonturen sterk uit te breiden. Zo hebben klanten een brede keuze uit de nieuwste collecties van internationale topmerken als Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Vogue, Ted Baker, Calvin Klein Jeans en Lacoste.

Uitbreiding collectie merkmonturen
Vestigingsmanager Marijke de Boer: "We hebben altijd al een brede selectie monturen van onze huiscollectie geboden, tot wel 750 verschillende monturen per jaar. De laatste jaren merken we dat klanten ook behoefte hebben aan merkmonturen tegen een vaste lage prijs. Meer dan ooit bieden we die nu dan ook. Zo spelen we graag in op veranderende behoeften van onze klanten."

Nieuwe winkelformule
Het winkelteam is erg tevreden met het nieuwe interieur: "Wat fijn dat de winkel hier in Meppel is omgebouwd naar de nieuwe winkelformule van Hans Anders. Mensen stappen nu een optiekwinkel binnen met een uitnodigende en toegankelijke uitstraling. Zo zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten volop inspiratie kunnen bieden."

Foto: Hans Anders