roos24 - RoosendaalRoosendaal - Op zaterdag 1 september om 10.30 uur is de feestelijke lancering van ROOS24, een nieuw spaarprogramma van de binnenstad van Roosendaal. Midden op de Nieuwe Markt staat een grote blauwe doos met de tekst 'Dit is... ROOS24'. Bij de lancering wordt bekend gemaakt wat ROOS24 precies is en welke meerwaarde het biedt aan bezoekers van de stad.

Shoppen in Roosendaal? Laat je verrassen! In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Om als lokale middenstand nog meer te bereiken, hebben winkeliers en horecaondernemers samen met de gemeente, vastgoedeigenaren, parkeerbeheer met ondersteuning van de Provincie Noord-Brabant, de handen ineengeslagen. Resultaat: het ROOS24 spaarprogramma. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal nog leuker!

De lancering op 1 september start om 10.30 uur op de Nieuwe Markt. Op deze dag komen diverse Roosendalers aan het woord en worden de aanwezigen verrast door een muzikaal optreden. ROOS24 nodigt iedereen van harte uit die bij de ontwikkeling betrokken is geweest, alle ondernemers die deelnemen en natuurlijk inwoners en ondernemers die er meer over willen weten.

Na de lancering worden om 11.30 uur de eerste Roospassen uitgereikt en kunnen de aanwezigen direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca. Het hele weekend loopt er een promotieteam van ROOS24 door de binnenstad waar consumenten een Roospas kunnen krijgen en zich direct kunnen registreren.

Op zaterdag 1 en zondag 2 september doen consumenten direct voordeel op. Iedereen die zijn of haar Roospas in dat weekend activeert, ontvangt gratis 200 punten op de Roospas. Daarnaast zijn er 100 Roospassen waarop maar liefst 2500 punten staan. Wie zullen deze gelukkige spaarders zijn?

Kijk voor meer informatie op www.ROOS24.nl.

foto: website Roos24.nl