Verbouwing Paintdiscount.nl Meppel

Meppel - Na maanden van voorbereiding is vorige maand een forse verbouwing aan de winkel van Paintdiscount.nl van start gegaan. 

Het bedrijf aan de Hugo de Grootstraat in Meppel vierde afgelopen zomer alweer haar 21-jarig bestaan en wil met deze verbouwing ook de aankomende jaren toonaangevend zijn op verf- en behang gebied in Nederland.

"We hebben grote plannen", legt Maurice van den Hoogen uit. "De blikvanger is straks een 14 meter lange mengbalie met daarachter onze verfmengmachines en alle mengverven. De indeling van de winkel wordt praktischer, klanten kunnen alles sneller vinden en onze medewerkers maken minder kilometers. Verfmerken als Sikkens, Wijzonol, Avis, Finess, Croon en Owatrol worden ruimer en overzichtelijker ingedeeld waardoor we meer voorraad en een groter assortiment kwijt kunnen".

"Ook qua behang groeien wij uit ons jasje", vult Sebastion van den Hoogen aan. "Inmiddels staat de teller op meer dan 80.000 rol behang op voorraad. Een steeds groeiend en wisselend assortiment vraagt om meer ruimte ter verbetering van de presentatie. Dat hopen we binnen enkele jaren te kunnen realiseren. Op dit moment is de gehele bovenverdieping van de winkel ingericht met behang en glasweefselbehang".

Het bedrijf van de broers van den Hoogen kent inmiddels een grote klantenkring met particuliere en bedrijfsmatige klanten uit de wijde omtrek. "Heel goed advies, een echt lekker bakje koffie, 71 uur per week geopend en een eigen bezorgdienst vinden wij erg belangrijk" aldus Sebastion. "We denken graag mee met de klant en proberen voor ieder probleem een oplossing bedenken, waardoor 'nee-verkoop' vrijwel nooit voorkomt. Iedere veeleisende particulier en professional slaagt bij ons".

De verbouwing moet over enkele weken afgerond zijn" zegt Maurice. "We proberen uiteraard de overlast zo minimaal mogelijk houden, tijdens de verbouwing is de winkel gewoon geopend. Ook is het mogelijk om via onze website www.paintdiscount.nl te bestellen. Orders voor 12.00 uur besteld worden de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag) geleverd. Ook bieden wij, als één van de eerste in Nederland, de service 'DIRECT leveren' aan. In bepaalde gebieden kunnen wij orders die voor 12.00 uur besteld zijn nog dezelfde dag afleveren. Op onze website staat hierover meer informatie".