baskin robbins

Amsterdam - Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar Nederland. Het tijdloze, Amerikaanse merk gaat in Nederland hun nieuwste ice cream bakery concept lanceren. 

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opent deze lente haar allereerste winkel in Nederland. "We zijn heel verheugd om Baskin-Robbins verder uit te breiden in Europa met het team van Amba Daoud B.V., zij hebben op een geweldige wijze Dunkin’ Donuts in Nederland gelanceerd", aldus John Varughese, Vice President van Dunkin’ Brands International. "We kijken er erg naar uit om ook met hen Baskin-Robbins’ brede selectie van heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en smakelijke ijs traktaties in Nederland uit te rollen".

In de Baskin-Robbins stores zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

"Nu is het juiste moment om Baskin-Robbins’ wereldberoemde ’31 smaken’ premium ijs, naast een grote range aan andere ijstraktaties, in Nederland te introduceren", aldus Nabil Besali, eigenaar van Amba Daoud B.V.. "Onze Baskin-Robbins stores zullen ook heerlijke drankjes en andere baked goods bevatten, om onze bezoekers optimaal te kunnen bedienen. We kijken er naar uit om onze eerste shop te openen deze lente, meerdere vestigingen zullen in de komende maanden volgen."

Baskin-Robbins, meer dan alleen ijs
Baskin-Robbins is meer dan alleen een fijne plek om ijs en andere baked goods te eten. Het is een plek om herinneringen met elkaar te maken en speciale momenten met elkaar te delen. Ook het logo van het Amerikaanse merk laat het uitgebreide assortiment zien. Het cijfer ‘31’ geeft weer dat er voor elke dag een nieuwe, heerlijke smaak is om van te genieten. Deze smaken kunnen ook te allen tijde geproefd worden met de iconische pink spoon.

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen desserts gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.

Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa. Meer informatie is te vinden op de website van het bedrijf.

(foto: Baskin-Robbins)