Dunkin Donuts Hilversum

Hilversum - De derde stad die Dunkin’ Donuts aandoet na de opening in Amsterdam en Utrecht is Hilversum. Woensdag 31 Januari zal de grootse opening plaatsvinden. Hilversum heeft de primeur van 2018 nadat er vanaf 23 maart zeven vestigingen in Amsterdam en één in Utrecht zijn geopend. De inrichting is volgens de nieuwste internationale huisstijlelementen vormgegeven. Dat maakte Dunkin' Donuts, één van ‘s werelds toonaangevende coffee & baked goods merken, vandaag bekend. De winkel aan Groest wordt ’s morgens om 7 uur feestelijk geopend en serveert vanaf dat moment het Lekkerste koekje bij de koffie.

Jaar lang gratis donuts
De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts. Verder maken bezoekers gedurende de dag kans op nog andere prijzen.

"We zijn erg blij dat de eerste Dunkin’ Donuts van 2018 op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin’ Donuts assortiment coffee & baked goods," aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. ‘"Deze opening in Hilversum markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er nog ruim 20 willen openen de komende jaren. We kijken er naar uit Dunkin’ Donuts onderdeel te laten uitmaken van het dagelijkse leven van onze bezoekers en een sterke relatie op te bouwen met de lokale omgeving waar we ons vestigen."

"De opening van deze eerste Dunkin’ Donuts in 2018, met groot zitgedeelte en een terras, is een belangrijke mijlpaal," zegt Nabil Besali,."Het is fantastisch dat de eerste Dunkin’ Donuts opengaat in hartje Hilversum, een prachtige stad. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de inrichting van de winkel die is vormgegeven volgens onze nieuwe internationale huisstijl. Uiteraard is het ook spannend hoe ons assortiment in de smaak zal vallen bij het Hilversumse en Gooise publiek. Dunkin’ Donuts biedt een uitgebreide keuze in coffee & baked goods. Het assortiment kent ook een aantal primeurs, zoals de Valentijn Donut speciaal ontworpen door Victoria Hensen, die behoren tot het lekkerste koekje bij de koffie.’’

logo dunkin' donutsDe locatie is zorgvuldig met Huismakelaar Kroesepaternotte uitgekozen, en daarbij heeft de Kronenberg groep eigenaar van Winkelcentrum Hilvertshof al zijn medewerking gegeven om ons deze prachtige locatie te gunnen.

Thuisbezorgd
Dunkin’ Donuts’ assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de wereldberoemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als 'Delfts Blauw' en 'De tulp' aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het 'Lekkerste koekje bij de koffie' zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafelsmaak. Vanaf 4 Februari kan de klant ook thuis laten bezorgen.

Wie in de nieuwe Dunkin’ Donuts ter plekke wil genieten van één van de lekkernijen, kan 100 procent Arabica en fair trade gecertificeerde koffie laten zetten zoals de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Ook de iconische ijskoffies, warme theesoorten, ijstheeën en Dunkin' specials als Cold Brew staan op de kaart.

(foto: Dunkin' Donuts)