black vrijdag Leemansschoenen

Nederland - 24 november 2018 is het zover, dan is het Black Friday. De dag om de stad in te gaan of online te shoppen en alvast aankopen te doen voor de dure decembermaand. Met hoge kortingen uiteraard. Bezoek Leemans Schoenen of shop online op Leemansschoenen.nl tijdens het Black Friday weekend van 24 t/m 26 november en ontvang 20% korting op de hele collectie.*

Black Friday weekend
Bent u al bekend met Black Friday? Deze ‘zwarte vrijdag ‘ is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving waarop Amerikanen massaal vrij zijn en de eerste kerstaankopen doen.
In Nederland wordt Black Friday ieder jaar groter. Wij vieren dan misschien wel geen Thanksgiving, van korting worden we altijd blij. Bij Leemans Schoenen profiteert u daarom het hele weekend van deze Black Friday korting!

Pantoffels als decembercadeau
De brede collectie van Leemans Schoenen bestaat uit vele enkellaarzen, pumps, sneakers, sloffen en winter boots van comfortabele en modieuze topmerken. Koop tijdens het Black Friday weekend een mooi paar feestschoenen voor uzelf of kies bijvoorbeeld een paar comfortabele huisschoenen of sokken of een leuke tas als origineel cadeau voor iemand anders.

Comfort, kwaliteit en design
Familiebedrijf Leemans Schoenen bestaat al ruim 120 jaar. Leemans Schoenen hecht veel waarde aan comfort, kwaliteit en design. Ieder seizoen selecteert Leemans Schoenen dan ook weer nauwkeurig nieuwe modellen van diverse A-merken waaronder Ara, Fabulous Fabs, Ecco, Gabor, Marco Tozzi, Pikolinos, Rockport, Skechers en Tamaris. Veel modellen van deze A-merken zijn nu in de SALE.

Bij Leemans Schoenen wordt u voorzien van uitgebreid advies. Naast hele en halve schoenmaten, zijn er ook verschillende breedtematen en schoenen met een uitneembaar voetbed verkrijgbaar. De collectie van Leemans biedt optimaal comfort. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een kwalitatief goede schoenen met extra ondersteuning en stabiliteit.

Bezoek één van de winkels of bekijk de collectie op www.leemansschoenen.nl. Met een Leemans klantenpas sparen vaste klanten ook nog eens automatisch voor korting op hun volgende aankoop.

*Alleen reeds afgeprijsde artikelen en de merken Unisa, Xsensible en FitFlop zijn uitgesloten van de kortingsactie. U ontvangt de korting tijdens het Black Friday weekend van 24 t/m 26 november 2018. De korting is online reeds in de prijzen verwerkt.

(foto: Leemansschoenen)