luxaflex

Breda - De Bredase woonwinkel iN Wonen opent samen met Luxaflex Nederland de allereerste zelfstandige winkel met het volledige assortiment voor raamdecoratie. De Luxaflex Gallery aan de Vierwindenstraat 12 is vanaf zaterdag geopend voor publiek. In de winkel staan licht en beleving centraal. Geïnteresseerden proberen er de nieuwste smart-technologie zelf uit.

De nieuwe winkel biedt het grootste overzicht Luxaflex-producten in een smaakvolle inrichting. Eigenaar Henk Schenkels van iN Wonen is trots op het resultaat: "Onze jarenlange samenwerking met Luxaflex heeft geleid tot dit bijzondere project, een exclusieve Luxaflex-winkel waar bezoekers de producten ervaren zoals thuis. Wij combineren deze nieuwe mogelijkheden met een interieuradvies dat veel verder gaat dan raambekleding alleen. Samen met ons professionele meet- en montagewerk komen we tot het beste resultaat."

Kees Commijs, directeur van Luxaflex Nederland, gelooft in de fysieke winkel: "Veel consumenten beginnen hun oriëntatie op internet, maar hebben vervolgens behoefte aan persoonlijk advies en vakmanschap voor de installatie. In de Luxaflex Gallery in Breda combineren we onze innovatiekracht met de jarenlange expertise van iN Wonen."

Nieuwe technieken testen
In de Luxaflex Gallery ervaar je zelf hoe je de raambekleding bedient via je smartphone of tablet. De mogelijkheden van bediening op afstand zijn eindeloos. Zo stel je in hoe raambekleding zich automatisch aanpast aan het licht van de zon of aan jouw persoonlijke wensen. Schenkels: "Deze smarthome technologie is bijna niet meer weg te denken: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Dat is duurzaam, comfortabel en het is bovendien nuttig tegen inbraak in de vakantieperiode."

Meer informatie vindt u op de website van iN Wonen.

(foto: Luxaflex)