gmd krantartikel

Steenwijk - Aan de Korte Woldpromenade 19 in Steenwijk (naast Juwelier Visser) vindt u GMD-Fashion. De winkel heeft een ruim assortiment kleding van bekende merken als Sybel+, Plaisir, X-Two, Yesta en Adia in de maten 42 t/m 60.

Eigenaresse Dorethé Huiberts heeft niet voor niets voor deze merken gekozen. "Deze merken staan voor eigentijdse damesmode, speciaal ontworpen voor de modebewuste vrouw met een maatje meer. Ik zoek altijd naar merken die veel aandacht besteden aan de kwaliteit van de stoffen, draagcomfort en de pasvorm van de kleding."

"In de twee jaar dat we hier nu gevestigd zijn is de voorraad meer dan verviervoudigd", lacht Dorethé. "Er is ook zoveel moois te koop. Onze kleding is modieus, casual, elegant en feestelijk voor alle leeftijden."

Sinds kort verkoopt GMD-Fashion ook lingerie en badkleding voor grotere maten van het merk Plaisir. "Dit merk staat bekend om haar uitstekende pasvormen voor de vollere Noord-Europese vrouw", legt Dorethé uit. "Ook probeer ik altijd een gevarieerd aanbod van sieraden en panty’s te hebben, zodat een bezoekje aan de winkel elke keer weer de moeite waard is."

Om haar tweejarig bestaan niet onopgemerkt voorbij te laten viert GMD-Fashion van 17 t/m 23 juli feest. "Wij hebben ervoor gekozen om elke dag een andere actie te houden", legt Dorethé uit. "Hierbij moet je denken aan een grabbelton met kortingen en waardebonnen, een leuke kortingsactie of een cadeaukaart. Op onze Facebookpagina maken wij gedurende deze feestweek elke dag de actie bekend."

logo GMD Fashion verkleindMeer informatie kunt u vinden op de website van GMD-Fashion of in de winkel aan de Korte Woldpromenade 19 in Steenwijk.

(foto: Binnenstadnieuws)