lemmer

Lemmer - De afgelopen jaren is er veel gebeurd in het centrum van Lemmer. Onder het motto 'Lemmer op de Kop' is het centrum flink onder handen genomen. De gemeente, ondernemers, provincie en inwoners zijn erg tevreden met het het resultaat. Daarom viert men op zaterdag 22 april de heropening van het centrum.

Gezellige dag
Er is alle reden om zaterdag de 22e een kijkje te komen nemen in het vernieuwde centrum. Zo is er in de middag (live) muziek en vermaak voor de kinderen. En u kunt natuurlijk de laatste toevoegingen aan het centrum komen bekijken. Zoals de opvallende replica sluisdeuren bij de Blokjesbrêge. En op de 22e wordt ook nog een mooie toevoeging met historische lading onthuld.

Onthulling op de Schulpen
Om 15.00 uur is er op de Schulpen de officiële opening (met onthulling) door vertegenwoordigers van de provincie, gemeente en het dorp zelf. De hele middag is georganiseerd door enthousiaste Lemsters in overleg met de gemeente.

Om deze dag nog een extra feestelijk tintje te geven, hangen Lemmer de vlag uit en hoopt dat alle inwoners en ondernemers dit voorbeeld volgen.

(foto: website De Fryske Marren)