digidot computers hasselt

Hasselt - Sinds enige tijd verkoopt Digidot Computers refurbished producten van Apple. Refurbished iPhones, iPads of MacBooks zijn Apple devices die retour zijn gekomen om diverse redenen. Dit kan zijn door een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

logo forzaEigenaar Jan Hilko Hofstede van Digidot legt uit: "De devices die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig ondergaan devices een refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn het slechts kleine(re) reparaties, zoals een nieuwe batterij, die het toestel weer wederverkoopbaar maken."

"Het grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart al snel tot wel 60% op een nieuwe iPhone, iPad of MacBook en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware.", aldus Jan Hilko.

Digidot werkt voor al deze producten samen met importeur en verkoopkanaal Forza Refurbished. Jan Hilko legt uit: "Wij hebben voor dit bedrijf gekozen vanwege de kwaliteit, voorraad en garantie. De iPhones bijvoorbeeld worden door robots op meer dan 50 punten gecheckt." Digidot geeft daarom niet voor niets twee jaar garantie op alle Forza refurbished Apple producten.

Meer informatie kunt u vinden in de winkel van Digidot Computers in het centrum van Hasselt. Ook vindt u meer informatie op deze pagina.

(foto: Digidot Computers)

digidot logo