shoptegoed nijmegen

Nijmegen - In alle chaos rond de kerstinkopen is de Pin-kerstman enveloppen met een waarde van maar liefst € 200,- verloren. Help jij de Pin-kerstman zijn enveloppen terug te vinden? Als beloning mag jij met de Pin-kerstman dan ook tot € 200,- besteden in de Nijmeegse binnenstad. De Pin-kerstman rekent het direct voor je af! De enveloppen liggen ergens in het centrum van Nijmegen. Zorg dus dat je ze als eerste vindt!

Hints via Facebook
Via social media krijg je hints waar de enveloppen liggen. Er zijn 4 dagen waarop je een envelop kunt vinden. Op 22, 23, 27, 28 december 2016 wordt er om 10.00 uur een eerste hint op de Facebook-pagina van centrum Nijmegen geplaatst. Op de foto is een envelop te zien die verstopt ligt in de binnenstad van Nijmegen. Later verschijnen er nog een 2e en 3e hint. Weet jij de envelop voor 16.30 uur op dezelfde dag te vinden dan win jij 200 euro pin-tegoed. Als de envelop niet meteen wordt gevonden volgt er om 12:00 uur een tweede aanwijzing.

hint 1Wat moet je doen?
Volg de volgende stappen:

Stap 1: Vind de envelop in de binnenstad van Nijmegen voor 16.30 uur.
Stap 2: Nadat je de envelop hebt gevonden bel je met de PIN-KERSTMAN (telefoonnummer vind je in de envelop).
Stap 3: Ga naar de PIN-KERSTMAN toe en maak een selfie met jou, de PIN-kerstman en de envelop voor op Facebook en je hebt gewonnen! (plaatst de selfie als reactie op het Facebook bericht)
Stap 4: Geef samen met de PIN-KERSTMAN voor 17.00u € 200,- uit in de binnenstad van Nijmegen, de PIN-KERSTMAN betaalt.

Meer info

  • 22 december
  • 23 december
  • 27 december
  • 28 december

Let op: het bedrag dient voor 17.00 uur te zijn uitgegeven en kan enkel besteed worden in de binnenstad van Nijmegen. Lees als je meedoet ook de actievoorwaarden.