winter centrum nijmegen

Van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari worden het Koningsplein en Plein ’44 in Nijmegen omgetoverd tot een heus ‘winter wonderland’. De geur van kerstbomen, geroosterde amandelen en verse oliebollen brengen je in een warme winterstemming. Voor de kinderen rijdt er een kersttreintje op het Koningsplein en staat er een ouderwetse draaimolen op Plein ’44. En wat te denken van het grootste met draaiende gondels uitgeruste reuzenrad waar je romantische ogenblikken beleeft?!?

GLÜHWEIN EN CHOCOMEL
Voor iedereen is er wat lekkers te verkrijgen. Geniet in de gezellige sfeervolle chaletjes van een heerlijke Glühwein en warme kop chocomel, bestel je winterse broodje bij de echte Schwenkgrill en neem een lekkere zak oliebollen mee om thuis op te smikkelen.

NOG VEEL MEER KERSTSFEER
Direct rondom de kerstdagen is al een aantal activiteiten gepland vanuit de samenwerking van de binnenstadondernemers in het Huis voor de Binnenstad. Dankzij het proactief meedenken van de gemeente Nijmegen is het gelukt om dit jaar een aardige stap te doen met een hele maand lang kerstactiviteiten dit jaar, en in 2017 op nog grotere schaal.

TERUGKEER VAN DE IJSBAAN?
Ook de terugkeer van de ijsbaan naar het hart van het Nijmeegse centrum ligt terug op de tekentafel voor 2017 en er zijn ondernemers bereid gevonden om hierover mee te denken, zodat de activiteiten langduriger en op meerdere locaties de aantrekkelijkheid van Nijmegen in de winter vergroten. Hoe dan ook... het treintje loopt! Warme Winterfeesten in de binnenstad van Nijmegen. Van 10 december 2016 tot 8 januari 2017, dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur.

(bron & foto: website Centrum Nijmegen)