De Linnerie Wageningen

Wageningen - Na een grote verbouwing opent De Linnerie haar deuren aan de Hoogstraat 77 in Wageningen. Met 12 fysieke winkels en een webshop is De Linnerie het toonaangevende adres voor al uw bed- en badtextiel.

Het was even wachten maar, eindelijk is het zover, op 21 juli 2016 gaan de deuren van het nieuwe filiaal open. Na Uden, Eindhoven, Oosterhout, Den Bosch, Waalwijk, Culemborg, Boxmeer, Wijchen, Oss, Venray en Tiel, pronkt er nu ook een Linnerie filiaal in Wageningen aan de Hoogstraat 77. U bent van harte welkom in onze compleet nieuwe winkel, waar u een keuze kunt maken uit een compleet bed-en badtextiel assortiment.

De Linnerie, van oorsprong een Brabants bedrijf, is de grootste bed-en badtextiel speciaalzaak van Nederland en is opgericht in 2001. Het assortiment bestaat onder andere uit: hoeslakens, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, matrassen, handdoeken, badjassen en meer! Met een webwinkel en 12 fysieke winkels verspreid over Noord-Brabant, Gelderland en Limburg groeit De Linnerie gestaag. Daarbij staat het aanbieden van een uitstekende service met een goede prijs/kwaliteit voorop.

Voor vragen en adviezen kunt u terecht op de website van De Linnerie, bij de vestiging in Wageningen, telefonisch via 0413 - 256133 of een filiaal bij u in de buurt.