Sfinx - Spellen en Speelgoed Heerenveen

Heerenveen - Na maanden van voorbereiding opende afgelopen week de nieuwe website van Sfinx, Spellen en Speelgoed haar online deuren. De website van de spelletjes-speciaalzaak is vooral een verlengstuk van de fysieke winkel leggen eigenaren Meral en Floris uit.

"Met deze webshop willen we veel meer mensen kennis laten maken met onze winkel", vertelt Meral. "Bij Sfinx is er voor alle leeftijden wat te vinden. Je kan bij ons terecht voor een verrassend aanbod speelgoed, puzzels, kraamcadeaus en natuurlijk spellen."

"Door onze producten zowel online als offline beschikbaar te stellen hopen we ook de consument te bereiken die ’s avonds op de bank online zoekt naar informatie over leuke spelletjes of speelgoed", vertelt Floris. "Wij geven een duidelijke uitleg van het product, uiteraard voorzien van mooie foto’s, op een persoonlijke manier zoals we dit in de winkel ook doen."

Passie voor spellen en speelgoed

De twee jonge ondernemers, zwager en schoonzus, hebben beide een enorme liefde voor spellen en speelgoed en kunnen met veel passie over de artikelen in de winkel vertellen. Bovendien kiest het duo bewust voor kwaliteitsspeelgoed dat speciaal is en blijft.

"Voor baby’s zijn er kleurrijke rammelaars, muziekdoosjes en speenkoorden. Voor peuters stoere houten knikkerbanen, blokkensets en treinen van bekende merken als Hape, Crocodile creek en Djeco. Bekende merken van hoge kwaliteit die niet op elke hoek van de straat te krijgen zijn", aldus Meral.

"Natuurlijk hebben we als speciaalzaak een grote selectie spellen. Voor kinderen van 2 tot 8 jaar hebben wij bijvoorbeeld een ruim assortiment spellen van Haba, Djeco en Janod. We selecteren alles zorgvuldig en hoogstpersoonlijk", legt Floris uit. "Dit leidt tot een heel gevarieerd assortiment dat de klassiekers omvat, zoals Ticket to Ride, Risk en Catan maar ook spannende nieuwe spellen; bijvoorbeeld Mysterium, Islebound en Sheriff of Nottingham."

Escaperoom Heerenveen

Spellen en Speelgoed FrieslandDe website is te vinden via www.sfinxspellen.nl. Daarop is de agenda te vinden met de activiteiten die Sfinx, Spellen en Speelgoed elke maand organiseert. De site geeft ook meer informatie over de escaperoom die achter in de winkel te vinden is. De ‘stenen’ winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag en is te vinden aan de Dracht 111 in Heerenveen, nabij de HEMA en naast Lopers Company.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)