Pink & Zo Hasselt

Genemuiden/Hasselt - Eind juli sloot kinderkledingzaak Rebelz uit Genemuiden haar deuren. Via Facebook kwam naar buiten dat er nog een flink aantal cadeaubonnen in omloop waren welke niet meer inwisselbaar waren voor kinderkleding. Helma Ooms van kinderkledingzaak Pink & Zo uit Hasselt besloot mensen die nog in het bezit zijn van een cadeaubon van Rebelz tegemoet te komen.

Tijdens haar vakantie kreeg Helma via vaste klanten te horen dat Rebelz haar deuren sloot en ze kreeg de vraag of ze een rol kon spelen in de ontstane cadeaubonnennood. "Het overviel mij eerlijk gezegd een beetje, maar het was voor mij al snel duidelijk dat ik iets kon betekenen", vertelt Helma. "50% van de waarde van de cadeaubon is bij ons te besteden, maar alleen op onze nieuwe collectie en bij een minimale besteding van 25 euro." Inmiddels heeft Helma al een aantal cadeaubonnen ingenomen. "We krijgen heel veel leuke reacties."

Bij Pink en Zo in het centrum van Hasselt vindt u betaalbare kinderkleding van oa. Blue Seven, D-Rak, Birds,Knot so Bad, Tiffosi en O'Chill. Kwaliteitsmerken die u niet op iedere hoek van de straat tegenkomt met elke maand weer nieuwe kleding, het is zeker de moeite waard om af en toe even binnen te lopen.

Het bedrijf verkoopt vanuit een nostalgisch pand aan de Hoogstraat 6 in Hasselt baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de maten 56 t/m 176. "Ook vindt u bij ons accessoires zoals tassen, haarknipjes, sokken en ondergoed. We hebben al een groot gedeelte van de nieuwe collectie binnen", zegt Helma.

Regelmatig organiseert Pink & Zo kinderfeestjes en workshops. "De workshops organiseer ik samen met Marion Buit. Hier gaan we sieraden maken of slippers pimpen”, legt Helma uit. “De kinderfeestjes zijn geweldig leuk om te doen. Ook geven we modeshow feestjes. We beginnen dan met kinderchampagne en het uitpakken van de cadeaus. Daarna gaan de kinderen in twee groepen kleding uitzoeken, de nagels en het haar doen waarna we ons klaarmaken voor de catwalk. Aan het eind van de middag lopen alle kinderen een modeshow voor de ouders."

logo pinkenzoPink & Zo heeft een levendige Facebookpagina waar regelmatig verlotingen en acties te vinden zijn. De laatste recensie geeft in twee zinnen aan waar Pink & Zo voor staat: ‘Gezellige winkel, mooie en betaalbare kleren! Eigenaresse met hart voor de zaak en de andere ondernemers in Hasselt.’ Het bedrijf is geopend van woensdag t/m zaterdag.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)