JB Shop Hasselt

Hasselt - De alsmaar groter wordende collectie damesmode en de vraag naar herenkleding heeft JB Shop eigenaresse Jennie Boezelman doen besluiten te gaan verhuizen naar een groter pand in Hasselt. De winkel, waar eerst groentewinkel Robaard gevestigd was, heeft een grondige metamorfose ondergaan en is helemaal aangepast aan de wensen van Jennie.

Veel licht, ruime paskamers en genoeg ruimte om alle kleding overzichtelijk te presenteren waren de uitgangspunten van Jennie. "Helemaal blij ben ik met het nieuwe logo en de nieuwe balie vind ik helemaal geweldig", zegt Jennie.

In het bedrijf, inmiddels alweer 8 jaar gevestigd in het centrum van Hasselt, zijn voor de dames de merken Yest, Dreamstar, Enjoy, Norfy en Seven Days te vinden. "We kregen steeds meer vraag naar de grotere maten waardoor we van de meeste merken kleding hebben tot maat 48", legt Jennie uit. "JB Shop heeft regelmatig nieuwe collecties, veel verschillende stijlen, met hippe accessoires, en dat voor een betaalbare prijs."

In het ruim opgezette pand aan de Hoogstraat 4 vindt u exclusieve kleding, schoenen, lingerie, panty's en sieraden van bekende merken volgens de trends van nu, maar net even anders dan bij de grote ketens. "Op dit moment heb ik herenkleding van Tom Taylor en Cars maar volgend jaar komen daar de merken Solid en Twin Life bij", vertelt Jennie enthousiast. "Ik doe zelf de inkoop en er is zoveel moois te koop dat ik mij soms echt moet inhouden", lacht Jennie.

"Goed advies en persoonlijke aandacht vind ik het belangrijkste wat er is", zegt Jennie. "Als iets iemand niet staat zeg ik dat ook, ik wil graag dat iedereen hier tevreden de deur uitgaat." De kledingzaak is te vinden naast Pink & Zo en tegenover De Herderin. JB Shop is van dinsdag tot zaterdag geopend.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)