synoptiek steenwijk

Steenwjk - Aan de Oosterstraat in Steenwijk, op de hoek naast de Vodafone winkel en schuin tegenover de Bruna, is Synoptiek Opticien gevestigd. Hier vindt u alles op het gebied van oogzorg, modebrillen en contactlenzen. Het bedrijf staan bekend om haar persoonlijke advies aan de hand van een uitgebreid oogmeetonderzoek.

Eigenaar Wico vertelt: "Wij opereren qua prijs in het middensegment terwijl onze monturen en glazen uit het topsegment komen. U vindt bij ons exclusieve merken als Ana Hickmann, Etnia Barcelona, Tom Tailor, Betty Barclay, Retros, Tehia en La Marca."

"Wij zijn aangesloten bij Vakopticiens, beschikken over moderne oogmeetapparatuur en vanzelfsprekend hebben onze opticiens jarenlange ervaring. Omdat wij van elk montuur slechts één stuk inkopen bent u verzekerd van exclusiviteit", aldus Wico.

Synoptiek beschikt tevens over een zeer ruim assortiment zonnebrillen en ook voor contactlenzen bent u er aan het juiste adres.

"Onze contactlenzen, vloeistoffen en accessoires worden verzorgd via LensOnline", legt Wico uit. "LensOnline is een online platform voor het bestellen van contactlenzen. Daarnaast werken zij samen met lokale opticiens door heel Nederland. Sinds 2017 zijn wij partner geworden van LensOnline. Dit betekent dat wij contactlenzen kunnen aanbieden voor internetprijzen en de beste service kunnen verlenen vanuit onze winkel."

Helemaal nieuw en uiteraard bij Synoptiek verkrijgbaar zijn brillen van het merk 'Helly Hansen Eyewear'. "Dit merk kenmerkt zich door haar strakke design met dunne monturen", zegt Wico. "Ook terug van weggeweest zijn randloze monturen. Deze brillen zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een lichtgewicht montuur dat niet teveel opvalt en toch sterk en flexibel is."

logo synoptiekMeer informatie over Synoptiek vindt u op de website www.synoptiek.nl