juwelier jeroen luth

Hasselt - Nu de opruiming achter de rug is worden de vitrines bij Juwelier Jeroen Luth uit Hasselt gevuld met sieraden uit de nieuwe collectie.

Eigenaar Jeroen Luth vertelt: "We hebben zeer mooie sieraden ingekocht op diverse beurzen. Erg blij zijn we met de nieuwste horloges van Seiko en Pulsar en met een grote keuze aan ringen." Om het nieuwe assortiment kracht bij te zetten heeft de juwelier tevens geïnvesteerd in presentatiemateriaal. "Zo komt onze nieuwe collectie nog beter tot haar recht", vult echtgenote Renate aan.

Afgelopen zomer werd het 10-jarig bestaan gevierd van de winkel, welke inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Niet in de laatste plaats dankzij het brede assortiment waarmee jong en oud bediend kan worden. Van kinderbestek tot horloges, van trouwringen tot klokken; iedereen kan slagen aan de Hoogstraat 25.

Ook voor reparaties en batterijen voor horloges bent u er aan het juiste adres. "Vaak klaar terwijl u wacht. Wij doen alles in eigen beheer, dat is onze kracht", aldus Jeroen.

Trouwlustigen kunnen deze periode hun hart ophalen bij de juwelier. "Trouwringen kopen is nog nooit zo leuk geweest", lacht Renate. "Wie voor 15 mei 2017 een damestrouwring uit de DUO-OF-LOVE-Collection bij ons komt uitzoeken krijgt de herenring helemaal gratis." De uitgebreide collectie ringen heeft een prachtige uitstraling tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het juweliersechtpaar helpt u uiteraard graag met het maken van de juiste keuze.

(foto: binnenstadnieuws.nl)