helma ooms hasselt

Hasselt - Kinderkledingzaak Pink en Zo in Hasselt start dit voorjaar met de verkoop van Quapi Kidswear. Bij het bedrijf aan de Hoogstraat 6 vindt u al betaalbare kinderkleding van oa. Blue Seven, D-Rak, Knot so Bad, Tiffosi en O'Chill en vanaf halverwege februari dus nu ook Quapi.

Eigenaresse Helma Ooms is helemaal enthousiast: “Het merk Quapi is in korte tijd zeer populair geworden. Niet alleen vanwege de leuke en modieuze kinderkleding, maar ook vanwege de combineerbare kleuren. Ik kreeg steeds vaker vraag naar Quapi en ik ben erg blij dat het gelukt is om dit prachtige merk naar Hasselt te halen”.

Logo QuapiPink en Zo bestaat bijna 2 jaar en steeds meer mensen uit Hasselt en omgeving weten het bedrijf te vinden. “Het concept van moderne, betaalbare kinderkleding die niet op iedere hoek van de straat te krijgen is begint langzamerhand bij steeds meer mensen bekend te worden”, vertelt Helma trots.

Om plaats te maken voor de voorjaarskleding van Quapi en de overige merken is het deze maand nog opruiming bij Pink en Zo. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Meer informatie vindt u op de website en Facebookpagina van Pink en Zo.

(foto: Binnenstadnieuws.nl)